Profilim

Halk Özel Hareketi Derneği

15 Temmuz Şehitleri İçin Koşuyoruz

- +

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında şehit olanlar anısına bu yıl, “15 Temmuz şehitleri için koşuyoruz” sloganıyla düzenlenen 38. Vodafone İstanbul Koşusu kapsamında gerçekleştirilen maraton, 15 kilometre (yarı maraton) ve 10 kilometre yarışları ile 8 kilometrelik halk koşusu, Avrupa yakasında son buldu.

Bu yıl, “Kahramanlar Koşusu” adı altında düzenlenen ve yüksek katılımla gerçekleştirilen halk koşusu, Altunizade’den başladı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği 8 kilometrelik koşuda katılımcılar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü geçip, Dolmabahçe’de parkuru tamamladı.

Organizasyonun bu etabında, çok sayıda kurum, şirket, dernek ve sivil toplum kuruluşu yer aldı.

Bu yıl yine altın kategoride koşulan Vodafone 38. İstanbul Maratonu’nda 90 elit atlet yer aldı.

Elit atlet bazında bu yıl rekor katılım olduğuna dikkat çekilirken, 28’i Türk olmak üzere toplam 90 elit atlet maratonda ter döktü.

kaynak: www.sabah.com.tr

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.