Profilim

Kamuoyuna Duyurulur!

- +

KAMUOYUNA DUYURU

Son günlerde yazılı ve görsel medya da kurulum aşamasında olan derneğimiz hakkında atılan iftiralar tamamen asılsız ve mesnet dışıdır.

Öncelikle derneğimizin adı HALK ÖZEL HAREKATI değil HALK ÖZEL HAREKETİ’DİR. Derneğimiz kimseden 1 kuruş maddi destek talebinde bulunmamıştır.

Hiçbir kurum veya kuruluş ile bağlantımız yoktur, sadece Türkiye Cumhuriyeti’ni sevenler ile gönül bağımız vardır.

Derneği kurma amacımız; Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ Recep Tayyip ERDOĞAN’ın talimatı ile sokaklara çıkan vatansever gençler tarafından 15 temmuz da yaşanan kanlı darbe girişimine karşı meydanlarda tankların önüne yatan, kendini mermilere siper eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anısına bu ruhu yaşatmaktır.

Derneğimizin diğer bir amacı olağandışı durumlarda üyelerimizi bilgilendirmek ve sosyal medya üzerinden malum çevrelerin yapmak istediği algı operasyonlarını önlemektir.

Sosyal medyada yönetim kurulu üyelerimiz hakkında mesnetsiz iftiralar ve üstü kapalı tehditlerde bulunanlar hakkında hukuki haklarımızı kullanacağımızı bildiririz.

HALK ÖZEL HAREKETİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

YORUM GÖNDERYorumlarınızı göndermek için alt kısımdaki formu kullanabilirsiniz.